30 de gen. 2012

UN MÓN MiLLOR

El  Dia  Escolar  de  la No-violència  i  la  Pau ,  conegut  també  com  a  Dia  Mundial  o Internacional  de  la  No-violència  i  la  Pau,  fou  fundat  l'any  1964  pel  poeta  i educador  mallorquí  Llorenç Vidal Vidal,  i  és  una  iniciativa  d'Educació  No-violenta  i Pacificadora,  difosa  internacionalment.
Es  practica  a  escoles  de  tot  el  món,  el  dia 30  de  gener   ( aniversari  de  la  mort    de  Mahatma Gandhi).



"NO Hi HA CAMí PER LA PAU, 
LA PAU ÉS EL CAMÍ."

24 de gen. 2012

PSiCOMOTRiCiTAT

Aros (cèrcols) per fer línies que ens converteixen en conillets i conilletes que salten i salten : dins-fora, dins.fora...
Aros que dibuixen la forma del número 1 i que ens fan fer el seu camí :  puja i dins-dins-dins... baixa i dins-dins-dins...
Aros que rodolen, que s'enlairen, que giren, que serveixen per gaudir!

20 de gen. 2012

LES TORTUGUES

A demanda de molts nens i moltes nenes de la classe penjo al bloc la presentació power point de les tortugues que vaig fer i hem anat veient a la classe per conèixer millor a les nostres mascotes.
Espero que us agradi i la compartiu en família.

12 de gen. 2012

LA SÍLVIA I ELS ANIMALS MARINS MEDITERRANIS

Avui la Sílvia ens ha fet viatjar al fons del mar de la platja de la Barceloneta. Dins una nau especial hem navegat amb ella i hem conegut el cranc pelut, el llenguado, el pop, el cavallet i l'estrella de mar, les algues, les cloïsses...i molts altres veïns que tenim ben aprop i que hem de cuidar molt i molt bé.








VISITA A LA LUDOTECA - CLUB BELLVITGE

EL 10 DE GENER LES  TORTUGUES HEM ANAT A JUGAR A UNA LUDOTECA ESTUPENDA
I ENS HO HEM PASSAT D'ALLÒ MÉS BÉ.