11 de maig 2012

FER COLLARETS


Posar la peça principal al mig del cordó, escollir 2 peces de fusta, triar que siguin iguals (mida, forma, color), enfilar-les al cordonet, pensar a posar 1 peça per cada costat, vigilar que no rodolin, que no s’escapin, que quedi bonic…Uf! Ha estat una feinada però amb un resultat final molt gratificant.
La psicomotricitat fina comprèn totes aquelles activitats que necessitan una precisió, un alt nivell de coordinació oculo-manual, una força controlada i una bona concentració; és a dir, que es treballen els moviments amb precisió realitzats per la mà, els dits, el canell, l’avantbraç i el braç.
Per treballar la psicomotricitat fina moltes vegades s’utilitzen objectes quotidians, coses que els infants tenen molt a l’abast: col·locar pinces d’estendre, modelar amb plastilina, enfilar en un cordó o en un pal diferents peces, fer collarets amb peces de fusta de diferents colors i grandaries  o macarrons, fer boletes amb paper de seda, jugar amb xinxetes de plàstic de colors, punxar dibuixos i formes, fer construccions, retallar amb les tisores…

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada